Siivouspalvelut

 

HENKILÖKUNTAMME

Osaava ja motivoitunut henkilökuntamme takaa siivoustyön toimivuuden jo vuosien kokemuksella ja koulutuksella luotettavasti ja palvelevasti. Jatkuva koulutus täydentää siivoojien osaamiset ja pitää heitä ajan tasalla.

Siivouspalvelun ammattilaisemme luovat puhtautta, viihtyisyyttä ja hygieenisyyttä sekä turvallista ympäristöä. Rakennamme palvelukokonaisuutemme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Osallistuvalla johtamistavalla varmistamme sekä asiakkaan saaman palvelun moitteettoman lopputuloksen että henkilöstömme hyvinvoinnin.

SIIVOUSPALVELUJAMME OVAT:

Ylläpitosiivoukset

 • asuin- ja liikekiinteistöjen siivoukset
 • yritys siivoukset
 • kotisiivoukset

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on siivous, joka toistetaan säännöllisin väliajoin. Sillä pidetään yllä tilaajan kanssa yhdessä määritettyä puhtaustasoa.
Ylläpitosiivous räätälöidään aina tapauskohtaisesti: yhteistyössä asiakkaan kanssa määritettään toivotun puhtaustason saavuttamiseen tarvittava siivoustaajuus sekä sopimukseen sisältyvät työtehtävät.

Ylläpitosiivouksella luodaan puhtautta, pidetään yllä toiminnallisuutta ja työskentelyedellytyksiä sekä pidennetään tilojen ja materiaalien käyttöikää.

Pyydä käymään, niin teemme ilmaisen siivouskartoituksen ja laadimme puhtaanpitosuunnitelman. Suunnitelmassa huomioidaan puhtaustavoitteenne ja sen saavuttamisessa mahdollisesti tarvittavat lisäpalvelut.

Kertasiivoukset

 • perussiivoukset
 • ikkunoiden pesut
 • remonttijälkeiset siivoukset
 • loppusiivoukset
 • muuttosiivoukset

14

ASUINKIINTEISTÖJEN YLEISTEN TILOJEN SIIVOUKSET

Siivous kuuluu olennaisena osana kiinteistönhuollon kokonaisuuteen. Oikein suunniteltu siivousohjelma pitää kiinteistön yleiset tilat aina ensiluokkaisessa kunnossa.
Pidämme tärkeänä, että käytettävät laitteet, aineet ja välineet ovat sekä kohteisiin sopivia että myös työskentely ystävällisiä. Käytettävissämme onkin alan uusimmat ja ergonomisimmat välineet ja suurin osa pesuaineista on allergiatestattuja.
Siivouspalvelut toimivat läheisessä yhteistyössä kiinteistön muun huoltotyön kanssa. Näin mahdolliset tekniset viat saadaan nopeasti huoltomiehen tietoon ja korjattavaksi. Asiakkaana sinun tulee vain nauttia tuloksesta.

Yrityssiivouspalvelut (toimistot, vastaanotot ja ym. tilat)

Haluatko aloittaa päiväsi tehokkaasti edustavissa ja siisteissä toimitiloissa? Me tiedämme että asiakastapaamisia on miellyttävämpi järjestää siistissä ympäristössä.

Myymälät, varastotilat
Siisteihin tiloihin on mukavampi tulla ostoksille!
Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä siivouspalvelua myymälöihin.
Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan juuri sellainen siivouspalvelusopimus,

joka vastaa yrityksen tarpeita.

 

Kotisiivous

Joustamme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lomaviikkojen aikana siivousta ei todennäköisesti tarvita. Keväisin voimme hoitaa esimerkiksi ikkunoiden ja mattojen pesun. Mahdolliset sairastapaukset, sekä asiakkaan että oman kotisiivoojan osalta, sovitaan tapauskohtaisesti. Voimme tarjota joko tuuraajaan, siivouskertaa voidaan siirtää tai siivous voidaan tältä kerralta jättää kokonaan väliin.

Koska kysymys on Sinun kodistasi, pyrimme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun ja ehdottomaan luotettavuuteen. Työntekijämme ovat vaitiolovelvollisia. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on se, että sama kotisiivooja käy asiakkaan luona mahdollisimman pitkään.

7

KOTISIIVOUKSEN HINTA

Säännöllinen kotisiivous (sopimusasiakas): 28,00€/tunt/hlöi (sisältää alv 23%). Hinta on kiinteä arkipäivänä klo 07.00-16.00. Hintaan ei lisätä laskutuslisiä, kilometrikorvauksia eikä mitään muitakaan ylimääräisiä kuluja. Hinta sisältää alv, aineet ja koneet.

Kotisiivouksen hintaan vaikuttaa kuitenkin moni asia, kuten asunnon koko, asiakkaan toiveet, siivoustiheys, kodin lähtösiisteys kalustus jne. Tyypillisesti 2h+kk:n (noin 40-50 m2) viikkosiivouksessa menee noin 2,5 tuntia, 3h+kk:n (noin 60-70 m2) siivouksessa noin 3 tuntia ja 4h+kk (80-100 m2) noin 3,5 tuntia. Ajankäyttöön ja lopputulokseen vaikuttaa kuitenkin moni asia, kuten asiakkaan toiveet, siivoustiheys, kodin lähtösiisteys, kalustus jne.

TOIMINTAPERIAATTEEMME
Koska kysymys on Sinun kodistasi, pyrimme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun ja ehdottomaan luotettavuuteen. Tarjoamme yksilöllistä palvelua kohtuulliseen hintaan.

ENSIMMÄINEN TAPAAMINEN
- Tapaamisessa sovitaan siivouksen ajankohdasta (siivoustiheys, viikonpäivä, kellonaika) asiakaskohtaisesti mahdollisimman pitkälle Sinun toiveittesi mukaisesti. Yleisimmin siivousta toivotaan suoritettavaksi kerran viikossa.
- Sovitaan mitä kotitalousaskareita kotisiivoojan työhön siivouksen lisäksi sisällytetään. Yleisimpiä toiveita on esim. pyykinpesu, silitys sekä vuodevaatteiden tuuletus tai vaihto.
- Laaditaan palvelusopimus johon kirjataan kaikki sovitut asiat.

Kotitalousvähennys      

Työ, jonka yksityishenkilö tilaa kotitalouteensa, esim. siivoustyö, kodinhoitotyö tai remontti, voidaan vähentää verotuksessa. Kotitalousvähennyksen omavastuu vuonna 2010 on 100 euroa/hlö/vuosi. Enimmäiskorvausmäärä on 300 euroa/hlö/vuosi.

Varmimman tiedon kotitalousvähennyksen yksityiskohtiin liittyvissä kysymyksissä antaa VEROTTAJA

Kotitalousvähennys
Onko mahdollista saada kotitalousvähennys etukäteen?
- Kyllä, mikäli Teillä on säännöllinen siivoussopimus.
Verohallinnon ohjeessa (Dnro 185/32/2009, 19.8.2009) todetaan seuraavasti:
"Kotitalousvähennys otetaan huomioon ennakkoperinnässä asiakkaan vaatimuksesta -- Jos työ perustuu toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen, kuten esimerkiksi pitempiaikaiseen siivoussopimukseen, vähennys voidaan ennakkoperinnässä kuitenkin myöntää jo alkuvuodesta koko vuodelle."
Tämä siis tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli olet tehnyt siivousyrityksen kanssa sopimuksen säännöllisestä siivouksesta, voit saada kotitalousvähennyksen etukäteen.
Miten kotitalousvähennyksen saa käytännössä etukäteen?
Samassa verohallinnon ohjeessa (Dnro 185/32/2009, 19.8.2009) todetaan seuraavasti:
"Verokortin ennakonpidätyksen voi muuttaa sähköisesti käyttäen verokortti -verkossa palvelua. Tällöin palveluun syötetään sen kysymät kotitalousvähennystiedot. Jos asiakas tekee muutosvaatimuksen puhelimessa tai käy verotoimistossa, niin häneltä kysytään tarvittavat tiedot. Tositteet kuluista tai muu selvitys (esimerkiksi hoitosopimus) vähennyksen perusteista on esitettävä verotoimistoon vain sitä erikseen pyydettäessä."
Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi esimerkiksi jo vaikkapa marras-joulukuussa soittaa verotoimistoon ja kertoa kotitalousvähennykseen oikeuttavan siivoustyön määrän, jolloin se otetaan huomioon alkavan vuoden verotuksessa.

 Kotitalousvähennys 60%

Kotona teetetyn työn kustannukset voi osittain vähentää verosta. Vähennys myönnetään sinä vuonna, jona työkorvaus on maksettu. Kotitalousvähennyksen saa henkilö, joka maksaa asuntonsa kunnossapidosta työkorvausta. Vähennyksen saa myös työstä, joka on tehty omien tai puolison vanhempien käyttämässä asunnossa.
Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3 000 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista.
Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus.
Maksimivähennyksen eli 3 000 euron vähennyksen saat, jos kalenterivuoden aikana yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 166 euroa [(5 166 × 60 %) – 100) = 2 999, 60].
Tuplaa hyötysi 6000:een euroon
Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi yhden kalenterivuoden aikana saada yhteensä 6 000 euron vähennykset. Mikäli 3 000 euron kotitalousvähennyksen raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Kotitalousvähennyksen saat kätevimmin täyttämällä verohallinnon kaavakkeen nro 14 ja liittämällä sen veroilmoitukseesi. Veroedun voi siirtää myös suoraan verokorttiin. Kotisiivouksen laskutussumman perusteella verotoimisto laskee veroedun suoraan verokorttiinne. On hyvä muistaa, että kotisiivouksen kuitit on syytä säilyttää kuusi vuotta.

Kertasiivoukset

Peruspesut ja pintapesut

Peruspesu – pinttyneen lian ja vanhan vahakalvon poistaminen perusteellisesti. Pinta suojataan uudestaan vahalla.

Pintapesu – pintapesulla poistetaan kiinnittynyt lika sekä suoja- ja hoitoaineiden pintakerros. Pintapesu voidaan tehdä koko pinnalle tai ainoastaan kuluneille kohdille. Pintapestylle alueelle levitetään uusi suoja- tai hoitoainekerros.

Ikkunoiden pesu
Puhtaat ikkunat huomioidaan!

Kesäksi ikkunat kirkkaan loistaviksi. TILAA HETI!

Remonttijälkeinen siivous

Muuttaessasi on varmasti muutakin mietittävää, kuin uunin tai ikkunoiden pesut. Me hoidamme viimeisen silauksen sekä uudelle, että vanhalle kodille, näin kaikkien on mukava muuttaa.
Remontin jälkeen pölyä on kaikkialla ja aika aina vähissä. Voit jättää remontin loppusiivouksen meidän huoleksi.
Mikäs siinä nauttiessa, raskaan remontin jälkeen.

Rakentamisen aikaiset siivoukset ja loppusiivoukset
Laadukkaasti toteutettu rakennussiivous on tärkeä osa nykypäivän rakentamista. Sillä on vaikutusta esimerkiksi työturvallisuuteen, materiaalien tehokkaampaan käyttöön ja kierrätykseen sekä tilojen käyttäjän kokemaan asumisen laatuun. Oikein organisoitu rakennussiivous läpi koko rakennusprojektin ajan säästää myös kustannuksia.
 Laadukkaan rakennussiivouksen hyötyjä

 • Työmaa on viihtyisä ja turvallinen
 • Rakentaminen helpottuu
 • Rakennus on puhdas, viihtyisä ja terveellinen
 • Asiakastyytyväisyys paranee
 • Ylläpitosiivous helpottuu

Rakennusyrityksille siivoustyöt ovat usein toissijaisia, koska heidän on pysyttävä aikataulussa. Rakentaminen sujuu nopeammin ja sujuvammin rakennuttajan luovuttaessa siivoustyöt siivousyritykselle. Näin onnettomuusriskit vähenevät ja rakentajat pystyvät keskittymään heidän erityisosaamiseensa, ärsyyntymättä pölyyn ja roskaan, jota esiintyy jokaisella rakennus- ja remonttityömaalla. Yrityksemme tuottaa siivoustyöt rakennustyömaan eri vaiheisiin. Rakennustyömailla haitallisen pölynpoisto on avainasemassa. Säännöllinen siivous ja imurointi auttaa pitämään hengitysilman turvallisena ja estää työntekijöiden terveyshaittoja sekä vähentää sairastumisia ja näin myös sairaslomapäiviä.
Rakennusten loppusiivoukset teemme tehokkaasti ja ammattitaidolla rakennusten koosta riippumatta. Suoritamme ammattitaidolla myös erilaisten pintamateriaalien käsittelyjä.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme palvella sinua!

Lahjakortti -UUTUUS!!

Anna lahjaksi siivous!.

9

Tyytyväisyyden takuu

Me haluamme tarjota sinulle siivouspalvelun, johon voit luottaa vuodesta toiseen. Voit jättää puhtaanapitoasiat ammattilaisen käsiin. Valvomme siivoustyön laatua kohteissamme, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, omaan työhösi tai vaikkapa vapaa-ajan viettoosi. Mikäli löydät työnjäljestämme huomautettavaa, tarkastamme kohteen yhdessä ja tilanne korjataan välittömästi.

Mikään toimeksianto ei ole meille liian suuri tai pieni.

.

Vakuutukset

Toimintamme on vastuuvakuutettu Pohjola vakuutusyhtiössä. Myös työntekijämme ovat vakuutettuja lain vaatimalla tavalla. Toiminnastamme olemme arvonlisäverovelvollisia ja kuulumme ennakkoperintärekisteriin.