Työkoneet

 

Kalustomme on ensisijaisesti suunniteltu suoriutumaan kiinteistönhuollontöistä kaikkina neljänä vuoden aikana. Kalustomme on uutta ja henkilökuntamme ahkera ja vastuuntuntoista. Kiinteistönhuolto palveluiden lisäksi teemme koneurakointia.

Wille - taajamakone

11tt

Wille 655- taajamakone

Wille on painoluokassaan markkinoiden suosituin malli. Lujatekoisella koneella ja tehokkaalla kuormaajalla onnistuu raskaammatkin kuormaustyöt. Korkea siirtonopeus mahdollistaa laajan toiminta-alueen. Suuri akselikantavuus sallii isojen työlaitteiden käytön niin edessä, takana kuin moottoritilan yläpuolella. Lämpötilaohjatun jäähdytysjärjestelmän ansiosta kone on hiljainen ja polttoainetaloudellinen. Viimeistelty varustus tekee työskentelystä mutkatonta ja tuotannollisesti tehokasta. Monipuolisuutensa vuoksi Wille soveltuu laaja-alaisesti erilaisiin työtehtäviin.
Lisävarusteet:                          

 • Siipikauha
 • Hiekoitin
 • Polanneterä
 • Painepesuri
 • Vesihiekka painepesuri
 • Harjalaite Miro
 • Keräävä avoharja 240

7t

Nissan NP300 Pick Up King Cab

nissan

Moottorin voima, neliveto ja alennusvaihteisto tekevät NP300:sta varmasti hyvän vetoauton. Nissanin vahva ja vääntävä moottori on vahva puoli. Alkavaa pimeää vuodenaikaa ajatellen NP300:n valot lupailivat hyvää, sillä niiden luoma valokeila on varsin näyttävä. Nissanin omat lisävarusteet sopivat autoon täydellisesti ja ne täyttävät Nissanin tiukat turvallisuusvaatimukset.
Nissan Pick Up King varustettu hiekoitin lautassirottimella

Multicar Kramer 501- monitoimikon (Uusin)

10t

Markkinoiden tehokkain ja monipuolisin monitoimikone. Tarvitset sitten auraajaa, hiekoittajaa, painepesukonetta, imulakaisuautoa tai muuta kiinteistökonetta, niin TREMO tekee ne kaikki ja vielä ilman kompromisseja. Hyvä siirtonopeus, kantokyky ja nelipyöräohjauksen tuoma ketteryys, yhdistettynä vahvaan moottoriin sekä täydelliseen hydrauliikan ohjaukseen ohjaamosta käsin, tekevät TREMO:sta parhaan koneen kiinteistönhoitoon.

Multicar Kramer 501 – monitoimikone

Lisävarusteet:

 • Imulakaisuyksikkö
 • Nivelaura
 • Topaura 120-230
 • Hiekoitin
 • Lautassirotin

117t

Walker keräävät ruoholeikkurit
Walker D21
21 hv 3-sylinterinen Kubota dieselmoottori, kaksoihydrostaattinen patentoitu sormenpäillä hallittava sauvaohjaus, leikkuuleveys 105 - 122 cm, sisäänrakennettu kp-puhallin, keruusäiliön tilavuus 350 l, sähköhydraulinen säiliön tyhjennys.

walker

Walker 0-kääntösäde leikkurit ammattikäyttöön
Aivan omaa luokkaansa oleva sauvaohjattu WALKER-etuleikkuri on ykkösvalinta ahtaille nurmialueille, joissa on paljon esteitä, puita ja pensaita. Nerokkaan keskeltä keräävän etuleikkurin ansiosta voi viimeistellä leikkurin molemmilla sivuilla. Keskeltä keruun ansiosta nämä koneet ovat markkinoitten kapeimmat keräävät leikkurit. Walker leikkureissa on vakiona kuljettajan istuimen alle integroitu kp-puhallin ja keruusäiliö. Kolme eri mallia, bensiini ja dieselmoottorit, leikkuleveydet 92 - 122 cm.
Mikäli ei haluta kerätä leikkuujätettä, kätevä sulkupelti muuttaa leikkurin alle murskaavaksi.
Ainutlaatuinen keruujärjestelmä
Kaksi vastakkaisiin suuntiin pyörivää kulmavaihdevälitteistä terää heittävät silpun ja lehdet keskellä sijaitsevaan imutorveen josta kp-puhallin sinkoaa ne heittotorveen, heittotorven päässä toimiva heiluritorvi varmistaa, että säiliö täyttyy täydellisesti. Summerin ääni ilmaisee säiliön täyttyneen.

 

Pienkoneet:                       

Höyrypainepesuri